SZJA 1%

Kérjük, támogassa Ön is személyi jövedelemadója 1%-ával a Magyar Rovartani Társaságot!

A támogatás módja, hogy az adócsomagban található rendelkező nyilatkozaton vagy a NAV oldaláról letölthető nyomtatványkitöltő program segítségével a 1553-as nyomtatványban szereplő EGYSZA nyilatkozaton feltüntessék a Magyar Rovartani Társaság adószámát.

Kedvezményezett neve: Magyar Rovartani Társaság

Kedvezményezett adószáma: 18046148-1-42

Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

 

 

2017

Ezúton mondunk köszönetet tagjainknak, akik felajánlották személyi jövedelemadójuk 1 %-át társaságunk szakmai céljainak megvalósítására. A Magyar Rovartani Társaság a 2016. évben 255 980 Ft támogatást kapott a felajánlásokból.

2010

A Magyar Rovartani Társaság 2009-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 368 830 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a Vászolyi kiállításra, a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire és rovarászkirándulásra fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2009

A Magyar Rovartani Társaság 2008-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 469 923Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a Vászolyi kiállításra, a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire, rovarászkirándulásra, valamint előadóüléseink lebonyolítására fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2008

A Magyar Rovartani Társaság 2007-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 324 429 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXX. Magyar Rovarászati Napok költségeire, a kutatási eredményeinket közlő Folia entomologica hungarica nyomdai költségeire, honlapunk fenntartására, valamint előadóüléseink lebonyolítására fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2007

A Magyar Rovartani Társaság 2006-ban az előző évi személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásaiból összesen 319 448 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXIX. Magyar Rovarászati Napok költségeire, a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire, honlapunk fenntartására, valamint előadóüléseink lebonyolítására fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2006

Magyar Rovartani Társaság 2005-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 346 248 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXVIII. Magyar Rovarászati Napok költségeire, a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire, a honlap fenntartására, valamint előadóüléseink lebonyolítására fordítottuk.
Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2005

A Magyar Rovartani Társaság 2004-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 503 595 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXVII. Magyar Rovarászati Napok költségeire (kiállítás és pályázatok díjai), a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire, a honlap fenntartására, valamint működési költségekre fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2004

A Magyar Rovartani Társaság 2003-ban az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 452 764 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXVI. Magyar Rovarászati Napokra költségeire (kiállítás és pályázatok díjai), a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire és a honlap fenntartására fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2003

A Magyar Rovartani Társaság 2002-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 378 992Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXV. Magyar Rovarászati Napokra költségeire (kiállítás és pályázatok díjai), a társaság honlapjának elkészítésére és működési költségre fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2002

A Magyar Rovartani Társaság 2001-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 386 505 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXIV. Magyar Rovarászati Napokra költségeire (kiállítás és pályázatok díjai) és a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2001

A Magyar Rovartani Társaság 2000-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 277 512 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget a XXIII. Magyar Rovarászati Napokra költségeire (kiállítás és pályázatok díjai) és a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

2000

A Magyar Rovartani Társaság 1999-ben az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 292 043 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget fénymásoló vásárlására és a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.

1999

A Magyar Rovartani Társaság 1998-ban az előző évi személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásaiból összesen 188 197 Ft támogatást kapott. Ezt az összeget az ismeretterjesztő előadásainak színvonalának emelését szolgáló diavetítő vásárlására és a kutatási eredményeinket közlő Folia Entomologica Hungarica nyomdai költségeire fordítottuk. Minden kedves felajánlónak ezúton is köszönetet mondunk.